Thai Yoga Massage

Fodmassage

Fodmassage er en af de mest afslappende massageformer du kan give til dig selv eller andre. Den ultimative behandling af fødderne, er ved anvendelse af zoneterapi. Zoneterapi er massagetryk på bestemte områder (reflekszoner) af foden for at forebygge eller behandle sygdomme. Herudover giver zoneterapien mulighed for en dyb afslappelse og velvære.

Zoneterapi er baseret på den forudsætning at vores nervebaner og akupressurpunkter går fra undersiden af vore fødder til toppen af vores hoved, og at disse energibaner / meridianbaner ligeledes er forbundet til vores organer. En trænet zoneterapeut kan ved tryk på fodens reflekszoner og meridianbanerne, ofte finde årsagen til sygdommen. Zoneterapien kan styrkes ved brug af æteriske olier og herbal compress.

Fodmassagens historie går 5000 år tilbage det gamle Kina. I følge overleveringer, var det kineserne og inderne, der brugte deres viden om fødderne til at diagnosticere og behandle sygdomme mere end 3000 år før Kristi fødsel. Senere fandt fodmassagen vej til Thailand, hvor den blev udviklet og blev et behandlingstilbud til den generelle sundhedspleje, specielt med henblik på behandling af muskelsmerte, generel afslapning og behandling af sygdomme. Fodmassagen viste sig nemlig velegnet til at stimulere kroppens organer, så de igen kom i balance.

En time 500.00 kr.

½ time 300.00 kr.